CPM Homework Banner

Home > CC1 > Chapter 3 > Lesson 3.1.4 > Problem 3-66

3-66.

Randall and Stephano work in a restaurant. Randall earned $27.50 one day, $25.00 the next day, and $32.50 on the third day. Stephano works fewer hours, but more days. He earned $17.50 one day, $22.50 the next day, $12.50 the third day, $15.00 the fourth day, and $17.00 the fifth day. Who earned the most money? How much more?

Day

Randall

Stephano

1

$27.50

$17.50

2

$25.00

$22.50

3

$32.50

$12.50

4

$15.00

5

$17.00

  • Find the total amount each of them earned.
    Randall: $27.50 + $25.00 + $32.50 = $85
    Stephano: $17.50 + $22.50 + $12.50 + $15.00 + $17.00 = $84.50

    To compare their total earnings, find the difference between them.

    $85 − $84.50 = $0.50

    Randall earned more money. He earned $0.50 more.